Máte strach z inflace? Investujte své peníze co nejdříve

0
1914

Mnoho lidí spoří peníze celý život a náhle se kvůli inflaci jejich hodnota sníží natolik, že si za ně koupí stále méně a méně. Pokud nechcete, aby se hodnota vašich peněz zmenšovala, musíte je vložit do něčeho, u čeho se hodnota zmenšovat nebude. Existuje mnoho komodit, do kterých lze investovat. Nejprve je vhodné si udělat alespoň základní rozhled a zjistit, jaké možnosti se vám nabízí. Mezi nejlepší možnosti investování patří zelené dluhopisy. Jaký je důvod?

  1. Popularita zelených dluhopisů roste

Po celém světě prudce roste zájem o zelené dluhopisy. Je to způsobeno zejména tím, že je zájem o to, aby se začaly řešit zásadní problémy této planety. Patří sem ničení přírodních zdrojů a také velká produkce odpadu. S pomocí zelených dluhopisů se můžete podílet na řešení obou těchto poblémů. Máte možnost si koupit dluhopisy od české společnosti UNIPRO Capital a.s., která se zaměřuje na získávání důležitých surovin z odpadu. Konkrétně vlastní zařízení, které zpracovává pneumatiky s pomocí pyrolýzy a získává z nich 3 cenné suroviny – olej, uhlík a plyn. Tyto suroviny jsou na trhu velmi žádané a to v celém spektru odvětví. Prodejem těchto surovin získává společnost nemalý zisk a každý investor si přijde na zhodnocení až 9,5 % za rok. 

Společnost má už 1500 investorů a jejich počet se stále zvyšuje. Jde o zcela bezpečnou investici, která je schválená ČNB. Možná vás zajímá, jak investovat peníze do těchto dluhopisů. Abyste tak učinili, stačí společnost kontaktovat a učinit to můžete prostřednictvím formuláře na webu Uniprocapital.cz. Společnost vás bude velmi brzy kontaktovat, sdělí vám potřebné informace a domluvíte se na výši vaší investice. Po uhrazení částky vám budou vystaveny vaše zelené dluhopisy. Tato investice je na dobu 2 let a po uplynutí této doby vám bude celá částka vrácena. Mezitím si můžete výnosy z investice vybírat na měsíční nebo půlroční bázi. Pokud jste ještě dluhopisy nikdy nekupovali, zajisté to pro vás bude příjemná první zkušenost. 

- Reklama -